Ik heb altijd al gehouden van bewegen. Tijdens mijn reizen naar India - "op zoek naar mezelf" - kwam ik in aanraking met Hatha en Iyengar Yoga.

Deze manier van bewegen was als het ware op mijn lijf geschreven. De langzame intensieve bewegingen op een bewuste manier tot aan de toppen van je tenen vond ik geweldig. In Inda heb ik ook mogen proeven van verschillende soorten teachings over spiritualiteit en verlichting (satsang, zend meditatie, osho's meditaties, Bryon Katie).

Terug in Maastricht ben ik door gebrek aan, bij mij passende yoga, bij pilates terecht gekomen. De focus op de precieze techniek van de bewegingen en het diep en krachtig werken op je centrum [het powerhouse] spraken mij erg aan. In 2004 ben ik begonnen met de opleidingen klassieke pilates van

Peak Pilates (Mat basic, PPS 1+2, Chair+Barrel 1) en vervolgens ben ik les gaan geven. Na twee jaar Pilates les geven kwam daar Body Balance nog bij. Ik mis de spiritualiteit bij Pilates en ben in 2006 de Teacher Training (300+) bij Yoga Moves in Utrecht gaan volgen.

Pilates en Yoga zijnd aarom voor mij de perfecte combinatie. Vanaf januari 2008 ben ik zelfstandig gaan werken en vanaf september 2008 heb ik een eigen locatie aan de Turennestraat in Maastricht. (zie kaartje).

Wat ik graag in mijn lessen wil delen is voluit genieten van bewegen met een glimlach. Lichteid,humor,relativeven,joy,zacht voor jezelf,speelsheid,schoonheid,innerlijk focus,powerfull,intentie vanuit je hart, lief voor jezelf,energie,voelen,celebrate your soul.


Lenneke Swinnen ⋅ Docent